Isprozivala fudbalera: Nudi mi novac za seks, dosadan je

Slijedi i tužba?

Isprozivala fudbalera: Nudi mi novac za seks, dosadan je

O. Lekić

Bugarski napadač Valeri Bojinov redovno popunjava stranice srbijanske žute štampe.

Posljednji u nizu skandala u koje je upleten napadač Partizana u javnost je plasirala starleta Anđela Veštica, koja je otkrila da joj je ovaj fudbaler nudio novac za seks.

Kako kaže, Bojinovu je poručila da ne želi primati novac za seksualne usluge i da ima dečka, ali se Bugarin nije smirivao.

"Ja sam Bojinova blokirala na društvenim mrežama. Ne zanima me ništa u vezi s njim, jer me je uznemiravao. Rekla sam mu da imam dečka, a valjda je to i shvatio", rekla je Veštica, koja nije odbacila ni mogućnost tužbe.

Kako će saga završiti, ostaje da vidimo, ali jedno je sigurno - Bojinov je od dolaska u Partizan top tema među starletama. Dizanje rejtinga ili istinite priče? Prosudite sami.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi