Italijanski reprezentativci ni u toaletu neće biti sami!

Kao u Sočiju

Italijanski reprezentativci ni u toaletu neće biti sami!

Reprezentacija Italije, prvaka svijeta iz 2006. godine, stigla je u Brazil u petak, a u fudbaleri Azzurra su se u jednom trenutku sigurno osjetili kao da su na Zimskim igrama u Sočiju.

Razlog za to nije snijeg i hladno vrijeme, već činjenica da se u toaletima u njihovom hotelu u Rio de Janeiru nalaze dvije wc šolje, jedna pored druge, baš kao na Zimskim olimpijskim igrama.

Možda za to niko ni ne bi saznao da nije Andree Ranocchije, koji nije uvršten u tim za Mundijal, ali je otputovao u Brazil u slučaju povrede.

Ovaj italijanski  defanzivac je na svom Twitter profilu objavio sliku pomenutih wc šolja, uz komentar: "Ali, zašto??? Da se ne bismo nikad osećali sami?".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.