Sestra Maura Icardija potpuno gola, fanovi su u šoku gledali: "Ovo je za srčani"

Ivana, Ivana...

Sestra Maura Icardija potpuno gola, fanovi su u šoku gledali: "Ovo je za srčani"

Edmir Škorić

Ivana Icardi, sestra proslavljenog argentinskog nogometaša Maura Icardija, objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj je potpuno gola.

Fotografija je nastala u hotelu u Marebelli, gdje je Ivana provela nekoliko dana odmarajući se. Ona je odlučila zaplivati potpuno gola, a onda sve to obilježiti jednom fotografijom za svoje pratitelje.

"Pravi luksuz je biti svoj", napisala je bivša učesnica argentisnkog Big Brothera, koja je već nekoliko mjeseci slobodan nakon što je završila ljubavnu priču s glumcem Hugom Sierrom, s kojim je prije godinu dana dobila kćer Giorgiju.

"Ovo je za srčani udar", napisao je jedan od Ivaninih pratitelja ispod fotografije na njenom Instagram profilu.

Inače, Ivana nije razgovarala s bratom Maurom posljednjih godina. Nema veze ni između Ivane i Wande Nare.

Oglasi

Prema posljednjim tračevima koji stižu iz Argentine, brat i sestra se nisu posvađala oko novca, kako je neko isprva insinuirao, već zbog Maurove iznenadne odvojenosti, možda uzrokovane Wandom.

"Ivana je spremna pomiriti se s igračem, ali on je i dalje vrijeđa. Nema kontakta čak ni s njenom majkom Analiom Rivero. Obje nikada nisu upoznale malu Isabellu", otkrio je novinarima Icardijev prijatelj.

Ivana je jako zgodna, a u to se svako može uvjeriti ako posjeti njene profile na društvenim mrežama, gdje često kači izazovne fotografije poput ovih:

[instagram]https://www.instagram.com/p/CgSUy0pDj9Z/[/instagram]