I to je moguće: Bh. reprezentativka se hvali četničkom šubarom i kokardom na glavi

Fotografija objavljena na Instagramu

I to je moguće: Bh. reprezentativka se hvali četničkom šubarom i kokardom na glavi

Esmer Oštraković

Odbojkašica Ženskog odbojkaškog kluba Gacko i reprezentativka Bosne i Hercegovine, Ivana Radović, zgrozila je bh. javnost fotografijom koju je objavila na Instagram storyju.

Naime, na posljednjem storyju koji je objavila jedna od njenih prijateljica nalazi se upravo reprezentativka Bosne i Hercegovine u odbojci, Ivana Radović.

Ona je na svom storyju podijelila story na kojem je podigla tri prsta, ali kao da to nije bilo dovoljno od ove odbojkašice.

Jasno je vidljivo da na glavi ima četničku šubaru i kokardu, te je objava ove fotografije na društvenim mrežama zaista nevjerovatan potez.

Obzirom na to da Instagram story traje već 20 sati, jasno je da je Ivana svjesno podijelila fotografiju, ali pitanje je zašto.

Osim toga na fotografiji je ispisana i poruka na ćirilici.

Oglasi

"Potomak vojvode Momčila Đujića", tekst je koji je ispisan.

Ivana je početkom sezone postala odbojkašica OK Gacko, a prije toga je dugo nastupala za ekipu Bimal-Jedinstvo iz Brčkog.

Kada je riječ o reprezentaciji igrala je Zlatnu ligu 2022. godine, te je njen potez u najmanju ruku skandalozan.

Ostaje da vidimo kakva će biti reakcija čelnika Odbojkaškog saveza Bosne i Heregovine nakon što i oni pogledaju fotografiju koja je objavljena.

Nema opravdanja za ovakav potez malde odbojkašice, koja bi trebala da bude automatski izbačena iz nacionalnog tima.

Top Komentari

Adrian
Sta sad treba ubit curu?
1 12
Catanzaro
U Gacku nemaju za hl**** i zive kao prije 50 godina ali opet srbuju. Jednostavno takva zatucana sredina sa zatucanim narodom i ne treba ih osudjivati. Djevojku samo izbaciti iz reprezentacije vec veceras i to je to
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi