Sestra Georgine Rodriguez Ivana uzdrmala društvene mreže hrabrom slikom pored bazena

Sestra Georgine Rodriguez Ivana uzdrmala društvene mreže hrabrom slikom pored bazena

E. Škorić

Ivana Rodriguez dospjela je na naslovnice nakon najnovijih fotografija koje su nastale u blizini bazena.

Sestra djevojke Cristiana Ronalda Ronalda Georgine Rodriguez, Ivana Rodriguez, svojim je hrabrim objavama postala vruća tema na društvenim mrežama. Rodriguez je privukla sve poglede golom pozom u bazenu

Ivana Rodriguez plivala je u bazenu u bijelom bikiniju. Na fotografiji je zauzela hrabru pozu, pošto je bila gola. No, poznato je i da je Ivana udata i ima djecu.

Ivana Rodriguez pozira pored bazena

Ovi hrabri postovi Ivane Rodriguez, u kojima se može vidjeti gola u bazenu, ubrzo su došli na dnevni red na internetu te su postali tema rasprave, mada je Ivana inače porodična žena i sve svoje sretne trenutke dijelim sa porodicom.

Ona je popularnost stekla nakon što joj se sestra počela zabavljati s Cristianom Ronaldom. Georgina i njen slavni partner nogometaš trenutno se nalaze u Saudijskoj Arabiji gdje Ronaldo ima unosni ugovor sa ekipom Al Nassr.

I Georgina je poput Ivane sklona objavi fotografija u minijaturnim krpicama, no za razliku od Ivane, Georgina je ipak pod većim pritiskom jer se takve stvari u Saudijskoj Arabiji ne dozvoljavaju.

Unatoč svemu, Georgina kao djevojka Ronalda nije kažnjena, iako se govorilo čak i o deportaciji iz zemlje. Čini se da i tamo, kao skoro svugdje na svijetu, postoje posebna pravila za one moćne, bogate, slavne i velike.

Stanovnici Rijada i Saudijske Arabije su se čudili nakon što je djevojka Ronalda podijelila fotografije dok se sunča u plavom bikiniju.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cr-r48wNI0z/[/instagram]

Zakon Saudijske Arabije zabranjuje objavljivanje 'preeksponiranih ili polugolih' slika na internetu, a brojni korisnici Instagrama su je napali u komentarima, neki su čak zahtijevali da se "pokrije".

Promo

Oglasi