Ivana Španović oduševila fotografijom s plaže, jedan detalj na njenom tijelu u centru pažnje

U fantastičnoj formi

Ivana Španović oduševila fotografijom s plaže, jedan detalj na njenom tijelu u centru pažnje

E. Čaušević

Najbolja srbijanska atletičarka Ivana Španović ponovo se našla u centru pažnje javnosti.

Španović već godinama oduševljava svojim rezultatima u disciplini skok u dalj, te je osvojila preko deset medalja na najvećim takmičenjima.

Ona je bez dileme trenutno jedna od najboljih atletičarki svijeta i vrijedno se sprema za Olimpijske igre koje bi se trebale ovog ljeta održati u Tokiju.

Španović vrijedno trenira već mjesecima i žali da u što boljoj formi dočeka Olimpijadu koja bi mogla biti zadnja u njenoj karijeri.

Ona je prije nekoliko mjeseci najavila da planira da se penzioniše za tri godine i ovog ljeta će vjerovatno imati svoj posljednji nastup kada su u pitanju Olimpijske igre.

Srbijanska atletičarka je oduševila fanove jučer objavom na Instagramu jer je pokazala da se nalazi u zaista sjajnoj formi.

Španović je objavila fotografiju s plaže, a ono što je mnoge najviše oduševilo jesu njeni trbušni mišići.

Ovaj 31-godišnja atletičarka zaista izgleda fenomenalno i čini se da je itekako fokusirana da ove sezone pokuša da ostvari što bolje rezultate.

Sjajna atletičarka jučer je proslavila svoj 31. rođendan, a uz fotografiju koja je dobila skoro 50.000 lajkova poručila je "Zvanično sam 'dobro izgledaš za svoje godine' stara".

Oglasi