Ivanovićeva na poklon dobila trenerku Meksika

Srbijanka u opremi Gaučosa

Ivanovićeva na poklon dobila trenerku Meksika

Srbijanska teniserka Ana Ivanović plasirala se u 2. kolo WTA turnira u meksičkom Monterreyu nakon što je sa 2:0 u setovima (6:4, 6:2) savladala Kanađanku Aleksandru Wozniak.

Ivanovićeva će u četvrtfinalu igrati protiv Slovakinje Magdalene Rybarikove, a nemojte se iznenaditi ukoliko srbijansku teniserku na zagrijavanju za ovaj meč ugledate u trenerci fudbalske reprezentacije Meksika koju je dobila nakon susreta sa kanadskom teniserkom.

Fudbalska reprezentacija Meksika na Svjetskom prvenstvu u Brazilu igrati će u grupi A protiv selekcije domaćina, Hrvatske i Kameruna, a biće protivnik i fudbalskoj reprezentaciji naše zemlje u prijateljskom susretu koji se 3. juna igra u Chicagu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.