Izbačen iz tima jer je zavodio saigračevu djevojku

Izbačen iz tima jer je zavodio saigračevu djevojku

Midhat Šljivak

Interesantna vijest dolazi nam iz Sjedinjenih Američkih Država.

Fudbaler MLS tima Atlante United Ezequiel Barco izbačen je iz tima pred utakmicu sa DC Unitedom jer je zavodio djevojku saigrača Brendona Vazqueza.

Iako je trener Atlante Tata Martino objavio kako na Barca ne računa zbog nediscipline, američki mediji tvrde da je Barco, uputio romantične poruke i predlagao je "određene stvari" Alyysi Monique, koja je u vezi sa Vazquezom.

Skandal je još veći jer je 19-godišnji Barco već oženjen sa Micom Romero, ali ga to nije spriječilo da pokuša nešto više napraviti i kod saigračeve ljepše polovine.

Barco će pored meča protiv DC United propustiti i meč protiv Montreala, a interesantno je da je 19-godišnji Argentinac najskuplji fudbaler MLS lige jer je plaćen 15 miliona dolara početkom godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti