Izbačen prvi update SportSport.ba Android aplikacije

Od sada i forum na aplikaciji

Izbačen prvi update SportSport.ba Android aplikacije

M. Skaka

U prvih mjesec dana od kada je lansirana SportSport.ba Android aplikacija preuzeta je 10.000 puta i u danu bilježi oko 50.000 posjeta, a zahvaljući komentarima korisnika ove sedmice urađen je i prvi update.

Verzija 1.1. SportSport.ba aplikacije nosi inovacije u prikazu video klipova unutar teksta, korekcija sitnih grešaka, te dvije značajnije novosti.

Od sada kroz SportSport.ba Android aplikaciju možete koristiti i naš forum optimiziran za pristup mobilnim aparatima. pritiskom na dugme "Forum" u meniju na dnu ekrana dobićete mogućnost preuzimanja posebne aplikacije za Forum SportSport.ba. Nakon instalacije, pri svakom narednom pritisku na isto dugme, automatski će vam se otvarati forumska aplikacija.

Uz to, omogućili smo i preuzimanje aplikacije Forum SportSport.ba neovisno od osnovne aplikacije i to na slijedećem linku: 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tapatalk.forumsportsportba

Druga novost koju smo uveli u SportSport.ba Android aplikaciju jeste pretraga. Od sada, klikom na povećalu u vrhu naslovnice možete pretraživati bazu vijesti portala SportSport.ba, te lakše pronaći vijesti koje vas interesuju.

Sve komentare, kao i sugestije za dalji razvoj SportSport.ba smartphone aplikacija možete ostavljati na našem Forumu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti