Izbola sestru zbog bivšeg reprezentativca Hrvatske

Fatalni Drago Gabrić

Izbola sestru zbog bivšeg reprezentativca Hrvatske

Riječku javnost proteklih dana potresla je vijest da su se 22-godišnje jednojajčane bliznakinje Sara i Dajana Grković krvavo obračunale, a navodno glavni 'krivac' za sestrinsku ljubomoru bio je Drago Gabrić. 

Bivši reprezentativac Hrvatske, prema pisanju tamošnjih medija, bio je očito prefatalan za sestre i nije mogao da se odluči koju da izabere. 

"Razdvojio ih je fudbaler. Onaj zgodni Dalmatinac. Nekada je igrao za Hajduk, sad je u NK Zadar na pozajmici iz NK Rijeka. Ma znate, onaj Drago Gabrić što je u intervjuima govorio da na djevojci prvo primijeti nokte, pa tek onda ostalo. Dobar dečko. Dobar igrač, ali očito prefatalan za sestre. Možda se ni sam nije mogao da se odluči koju da odabere", priča jedan od poznanika sestara Grković. 

Momak koji je "natjerao" Saru da brutalno nasrne nožem na sestru Dajanu nije bio raspoložen za razgovor, kada mu je objašnjen razlog poziva.

"I šta bih ja sad na to trebao reći? Doviđenja!", riječi su Gabrića koji je tokom svoje fudbaske karijere nastupao i za turski Trabzonspor. 

Majka sestara od bola i nevjerice ne zna šta da kaže, jer joj je jedna kćerka u zatvoru, a druga na bolesničkoj postelji sa dvije ubodne rane. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.