Izet i Lejla traže stan: "Ne tražimo ništa posebno, možda nešto s tri spavaće sobe"

Bh. nogometaš gostovao u Exkluzivu

Izet i Lejla traže stan: "Ne tražimo ništa posebno, možda nešto s tri spavaće sobe"

Edmir Škorić

Bh. reprezentativac Izet Hajrović je kao velika zvijezda stigao u redove zagrebačkog Dinama u kojem u posljednje vrijeme pruža dobre partije.

Hajrović i njegova supruga Lejla planiraju da se zadrže u Zagrebu duži period, pa su u razgovoru za RTL televiziju otkrili kako traže stan.

"Ne tražimo vilu. Samo dom sa tri spavaće sobe u kojem će nam biti ugodno", rekao je Hajrović za kamere RTL-ove emisije Exkluziv.

A kako su se upoznali?

"Prišao sam joj, to je stara škola. Izašao sam s društvom u kafić, ona je bila s drugaricama i nekako sam je odmah zapazio", kazao je Izet.

"Imao je neki svoj šarm, kada je tako prišao i nasmijao se. Nekako smo se odmah spojili", ističe Lejla, koja je već šest godina s Izetom.

"Ne bih bio sretan da me uzela neka koja je znala ko sam, ovako Lejla nije ni pratila fudbal", tvrdi Hajrović.

"Uopšte ne gledam druge cure", kroz smijeh kaže Izet koji je komentarisao komentare o svom modnom stilu.

"To me ne smeta, svako ima svoj ukus i svoje mišljenje".

A njegova Lejla, kao i on, obožava markirane i skupe stvari, mada ističe da "uvijek gledamo cijenu bez obzira gdje kupujemo stvari".

"Čizme? Nisam ih nikada ni obukla, nisam imala ni priliku", kazala je Lejla, koja je čizme koje ima i Rihanna platila oko 60.000 kuna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti