Izet i Leyla Hajrović na Instagramu osuli paljbu prema švicarskom hotelu: "Najgora usluga ikad"

Ostali bez rezervacije

Izet i Leyla Hajrović na Instagramu osuli paljbu prema švicarskom hotelu: "Najgora usluga ikad"

Endin Čaušević

Bh. reprezentativac Izet Hajrović i njegova supruga Leyla trenutno odmaraju u Švicarskoj.

Prvi dio sezone u Hrvatskoj završen je prošlog vikenda i igrači su dobili nekoliko sedmica odmora.

Hajrović je odlučio sa suprugom otputovati u Švicarsku gdje su prethodnih dana odmarali u luksuznom hotelu u Saint Moritzu.

No, dosta pažnje privukla je Hajrovićeva današnja objava na Instagramu. Očito je da su on i Leyla imali plan da odmor nastave Vitznauu, ali kako stvari stoje imali su negativno iskustvo u jednom od hotela.

Hajrović je objavio story na Instagramu i označio je jedan od hotela u Vitznauu i dao do znanja da im se njegova usluga nije svidjela.

Nakon toga na Instagramu se oglasila i Leyla koja je objavila da je to najgora usluga koju su ikad imali i očito je da su ostali bez rezervacije, te su morali potražiti smještaj u nekom od drugih hotela.

Top Komentari

miki30
Mrššš hebo te onaj otac, misliš da si neka roba, pogledaj se na šta ličiš, sva izoperisana, ko racku si. Ti ćeš nekom reći najgora usluga ikad, zaboli ih jaje za tobom, ko fol ti neka faca.
16 4
Edin Merlin
debil i idiJotkinja !!!!!!!
12 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi