Izgubio ogromnu svotu novca, pa još dobio kaznu od kluba

Kruse u taksiju ostavio 60,000 funti

Izgubio ogromnu svotu novca, pa još dobio kaznu od kluba

Endin Čaušević

Čelnici Wolfsburga kaznili su danas napadača ove ekipe Maxa Krusea jer je za vikend izgubio 60,000 funti.

Naime, njemački fudbaler je protekog vikenda na poker turniru osvojio 60,000 funti, ali je novac izgubio jer ga je zaboravio u taksiju. Nakon što je ova vijest stigla do čelnika Wolfsburga i oni su odlučili dodatno "udariti" po džepu svog napadača.

Wolfsburg je Krusea kaznio sa 20,000 funti jer je u taksiju izgubio pozamašnu svotu novca. Kruse je kontaktirao i policiju, ali još uvijek nisu uspjeli da pronađu njegov novac.

Čelnici Wolfsburga su mu zamjerili što je ova priča izašla u javnost i zbog toga su ga odlučili dodatno kazniti. Ipak, mnogi vjeruju da je Kruse na ovaj turnir otišao bez dozvole kluba, te da je to pravi razlog što ga je klub kaznio.

"Objasnili smo mu kakvo ponašanje očekujemo od nših igrača. Nadamo se da je ovo shvatio kao jednu lekciju, te da će promijeniti svoje ponašanje što se toga tiče", saopštio je Wolfsburg.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi