Iznervirani Ronaldo kucao po staklu i tražio svoj pasoš

Nervozni Portugalac

Iznervirani Ronaldo kucao po staklu i tražio svoj pasoš

Fudbalska reprezentacija Portugala u sklopu kvalifikacija za EURO 2016. godine u subotu je igrala svoju utakmicu protiv Armenije, a u borbi za nova tri pomogao joj je i najbolji fudbaler svijeta Cristiano Ronaldo.

Po dolasku na aerodrom Zvartnots Ronaldo je trebao proći kroz rutinsku pasošku kontrolu, ali je došlo do manjih komplikacija. Kompjuter za provjeru pasoša nije radio, pa je Portugalac morao čekati na šalteru. To je izazvalo pomamu aerodromskog osoblja koje se okupilo oko vrata kroz koja je Ronaldo morao izaći, ali i njegovu nervozu.

Zbog činjenice što je morao pričekati nekoliko minuta Ronaldo je postao nervozan, te je iznerviran dva puta pokucao na staklo aerodromskog službenika i tražio objašnjenje zbog zastoja. 

Bilo bi zanimljivo vidjeti kako bi aerodromski službenik reagovao da je to napravio 'običan' čovjek. Ovako se 'prepao' i vratio Portugalcu pasoš.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.