Jače od ljubavi: Ona je bila uz Conora kada je 'zarađivao' 188 eura mjesečno

Jače od ljubavi: Ona je bila uz Conora kada je 'zarađivao' 188 eura mjesečno

E. Škorić

Bivši UFC prvak Conor McGregor djeluje arogantno, ali njegova priča itekako će vas natjerati da mu iskažete poštovanje.

Nedavno je poražen od Khabiba Nurgamedova i utisak je da su ga mnogi zamrzili zbog vrijeđana Dagestanca i bahatog ponašanja, ali Irac iza sebe ima poučnu životnu priču.

Vjerovatno svi znate da je ranije bio vodoinstalater, da je živio daleko od centra Dublina u malom i iznajmljenom stanu i mjesečno je raspolagao sa 188 eura, koliko su dobijale nezaposene osobe u Irskoj.

Njegova najveća opsesija bile su borbe, vrijedno je trenirao i pomalo se probijao prema vrhu. Mnogi nisu vjerovali u Conora, njegova djevojka Dee Devlin jeste.

"Vjerovao sam da ću biti prvak i Dee je također. Vjerovala je u mene. Uprkos nedostatku para uvijek se trudila da mi spremi da jedem zdravo i da uvijek održim dnevni režim. Ona se totalno posvetila tome. Vraćajući se kući nakon iscrpljujućih treninga uvijek mi je govorila: Conor u redu je, ti to možeš!", otkrio je irski borac.

Iza svakog uspješnog muškarca, kažu, stoji žena. Ali ako iza sebe imate ženu kakvu ima Conor, ova izreka ima dodatnu težinu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi