Jack Wilshere ponovo na udaru, sada zbog bonga

Nakon cigareta...

Jack Wilshere ponovo na udaru, sada zbog bonga

Fudbaler Arsenala Jack Wilshere mogao bi se naći u centru novog skandala zbog pušenja, pošto su se u medijima pojavile slike na kojima drži bong.

Veznjak Topnika je u procesu oporavka nakon povrede članka koju je zaradio u utakmici sa Manchester Unitedom, a za sastav Arsenala trebao bi da konkuriše do kraja mjeseca.

Slika Wilsherea, navodno je od prošle nedjelje, kada je bio u jednom noćnom klubu u Londonu, našla se na Instagramu, ali je ubrzo skinuta. Međutim, potom se našla na Twitteru, što je dovelo do debate oko njegovog ponašanja. 

Wilshere je u prošlosti bio na udaru kritika zbog dva incidenta kada je bio uslikan sa cigaretom. Prvo se to desilo ispred jednog noćnog kluba u Londonu u novembru 2013. godine, a potom i prošlog ljeta tokom jedne zabave na odmoru u Las Vegasu sa golmanom Cityja Joeom Hartom poslije Mundijala u Brazilu.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.