Misli da može sve samo zato jer je brat zvijezde: Snimljen napad pohotnog klinca na 40-godišnju ženu
Kontroverzni brat Patricka Mahomesa ponovo je napravio problem i definitivno je crna ovca porodice (Foto: Screenshot)

Nevjerovatno

Misli da može sve samo zato jer je brat zvijezde: Snimljen napad pohotnog klinca na 40-godišnju ženu

Midhat Šljivak

Velike sportske zvijezde često se pored pritiska kojeg imaju na terenu moraju nositi i s bezobraznim članovima porodice. Tako je i s NFL zvijezdom Patrickom Mahomesom kojem mlađi brat Jackson konstantno kvari ugled. Sada je ovaj 22-godišnjak otpužen za seksualni napad na 40-godišnju vlasnicu bara i konobaricu.

Patrick Mahomes velika je NFL zvijezda. Quarterback Kansas City Chiefsa u samo šest godina karijere je uspio dva puta postati šampion i MVP Super Bowla, no van terena mora se nositi s problemima 22-godišnjeg brata Jacksona.

Jackson je očigledno umislio da može raditi sve što poželi samo zato što je Patrickov brat. Ovaj influencer sada bi mogao u zatvor jer je izvršio seksualni napad u jednom baru u Kansasu.

Nadzorne kamere snimile su kompletan događaj. Jackson je u istoj noći napao vlasnicu bara, 40-godišnju Aspen Vaughn, te konobaricu.

Na snimku koji se pojavio vidi se kako Jackson ovu gospođu upotrebom sile hvata za vrat i zatim je ljubi u nekoliko navrata.

Vaughn je istakla da vjeruje kako je Mahomes bio pod utjecajem narkotičkih sredstava i da mu je jasno saopštila da više nije dobro došao u klub.

Oglasi

Prije napada na gazdaricu Jackson je navodno nasrnuo i na jednu od konobarica. Sve je prijavljeno policiji, a advokati mlađeg Mahomesa odbijaju bilo kakve navode o napadu.

"Jackson nije napravio ništa pogrešno. Naša istraga donijela je dokaze koji odbacuju navode o napadu i imamo nekoliko svjedoka. Policiji smo priložili sve kako bi imali kompletnu sliku onog što se dogodilo", rekao je advokat.

Mahomes mlađi sada se suočava s optužbom za seksualno zlostavljanje. Prijava se odnosi samo na vlasnicu bara, ali ne i konobaricu.

Jackson se još nije oglasio na optužbe i vidjet ćemo šta će se dogoditi u kompletnom slučaju.

Ovaj 22-godišnjak je i u prošlosti imao brojne incidente. Ozbiljan je problem za porodicu i definitivno narušava ugled Kansas City Chiefsa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti