Engelski nogometaš pronađen mrtav

Nakon četiri dana potrage

Engelski nogometaš pronađen mrtav

E. Škorić

Engleski nogometaš James Dean pronađen je mrtav, javlja britanski tabloid The Mirror.

Dean je u srijedu nestao u Oswaldtwitsleu, gradu na sjeverozapadu Engleske, a četiri dana kasnije pronašli su ga mrtvog.

Nema mnogo informacija o njegovom nestanku. Prijavljeno je da je nestao, na kraju nakon velike potrage našli su njegovo bezživotno tijelo, a detalji će kasnije biti objavljeni.

James Dean bio je centarfor s impresivnom fizičkom spremom. Bio je visok 191 cm. Karijeru je započeo u Altrinchamu. Nastupao je i u Buryju, Stalybridge Celtic FC, Hudy, Harrogate Town, Halifax Town, Fylde, Chorley FC, Ashton United, Chorley FC.

Od jula 2019. ostao je bez kluba. Njegov najveći uspjeh bio je promocija iz Chorleyja u Nacionalnu ligu Sjever.

"Tužni smo zbog vijesti o Jamesu Deanu, bivšem igraču nekoliko klubova članova naše lige. Uprava Lige izražava sućut njegovoj porodici, prijateljima i bivšim saigračima", objavljeno je na profilu Nacionalne lige Sjever.

Top Komentari

Barca.forever
R.I.P.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti