Jane gubi živce: "Koliko košta da se ostaviš nogometa?"

Jane gubi živce: "Koliko košta da se ostaviš nogometa?"

E. Škorić

Najmlađa lotto milionerka Jane Park se pita: "Koliko košta da jedan igrač napusti nogomet?"

Jane je dobila "EuroMilions" u Velikoj Britaniji i to prije pet godina, kada je imala samo 18 godina. Osvojila je tada 1.2 miliona eura, a zanimljivo da joj je to bi tek prvi uplaćeni loto listić. Sreća ju je pogledala, sada uživa u bogatstvu i često se kladi na sportske događaje. Ulaže mnogo, ali činjenica je da mnogo i dobije.

Poznata je po tome što se ranije žalila kako joj se život upropastio zbog velikog dobitka, mada danas ne djeluje nimalo depresivno, štaviše, uživa u svakom trenutku svog života.

Sada se milionerka požalila na nogometaša Hiberniansa Stevena Whittakera, pošto je po njenom mišljenju bio očajan u meču protiv Celtica (2:2) u nedjelju.

"Koliko je Whittakeru potrebno da mu platim da ode u mirovinu? Mogu li to uraditi?", napisala je na Twitteru.

Nije poznato zbog čega je Jane uzela na pik 33-godišnjaka koji je odigrao 31 utakmicu za Škotsku, ali ponuda bogate ljepotice svakako je primamljiva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi