Jari Litmanen se oporavio od koronavirusa: "Nisam nikada bio tako loše"

Izašao kao pobjednik

Jari Litmanen se oporavio od koronavirusa: "Nisam nikada bio tako loše"

Endin Čaušević

Legendarni finski fudbaler Jari Litmanen uspješno se oporavio od koronavirusa.

Nedavno je potvrđeno da je legendarni igrač Ajaxa i Barcelone zaražen koronavirusom, te da nije bio u baš najboljoj situaciji. No, ovaj 49-godišnjak uspio se oporaviti i objasnio je šta se dešavalo.

"Imao sam temperaturu, glavobolju i bol u mišićima. Dešavalo se da ostanem bez daha i sve me nekako mučilo. Četiri sedmice sam imao koronu i još uvijek se nisam u potpunosti oporavio", rekao je Litmanen i dodao.

"Sreća je pa simptomi nisu bili toliko jaki da moram u bolnicu. Uspio sam da se izliječim kod kuće. Nisam nikada bio u tako lošem stanju kao tih sedmica, ali sada je to sve iza mene", rekao je Litmanen.

Top Komentari

Salihović23
Nikad lošije, a nije moro ni u bolnicu...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi