Čovjek koji je osvojio sve: "U krevetu sam ono što je Haaland na terenu"

Puca od samopouzdanja

Čovjek koji je osvojio sve: "U krevetu sam ono što je Haaland na terenu"

Admin Čaušević

Rijetki su fudbaleri koji se mogu pohvaliti da su tokom karijere osvojili sve što se može osvojiti. 

Javi Martinez, čovjek koji je s Bayernom osvojio dvije Lige prvaka i još pregršt trofeja, te bio prvak svijeta i Evrope sa Španijom je govorio o svojim kvalitetima u krevetu.

Gostujući u emisiji kod poznatog Youtubera Mostopapija odgovorio je na "škakljivo" pitanje kakav je u krevetu i koju ocjenu ubi sebi dao.

Interesantno da se 33-godišnji veznjak koji trenutno nastupa Qatar SC uporedio sa Erlingom Haalandom.

"Kad bih se poredio s fudbalerom bio bih neko ko daje sve od sebe, sve dok sudija ne svira kraj, uvijek u punom gasu. Nebitno je da li pada kiša, da li je hladno ili vruće...", rekao je Martinez te nastavio:

"Fizički sam za 10, tehnički 6.5-7, a završnica za 10 postižem dosta golvoa. Ja sam Erling Haaland", kazao je Martinez kroz smijeh što možete pogledati ovdje.

Inače, Martinez je od 2014. godine u vezi s Aline Brum. Jedno vrijeme Španac i Brazilka su prolazili kroz krizu, ali su se uspješno pomirili. Imaju dvoje djece, Lucu i Naiu.

Top Komentari

Lona87
Daj molim te, vidi ga, da nema para bio bi djevac još uvijek
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi