Preko noći je ostario i totalno propao, a sada objasnio šta mu se dešava: "Doživio sam bol i patnju"

Chicharito se oglasio

Preko noći je ostario i totalno propao, a sada objasnio šta mu se dešava: "Doživio sam bol i patnju"

Endin Čaušević

Prije nekoliko sedmica fudbalski svijet bio je u šoku kada je počela kružiti fotografija Javiera Hernandeza koji izgleda kao da je preko noći ostario.

Na Twitteru su objavljene dvije fotografije nekadašnjeg napadača Manchester Uniteda koji trenutno igra za La Galaxy. Prva je nastala u januaru 2020. godine kada je potpisao za američki klub, a druga dvije godine kasnije.

Mnogi su se šokirali kada su vidjeli koliko je Chicharito ostario u razmaku od samo dvije godine i shvatili su da nešto zaista nije u redu.

Također, pojavile su se i špekulacije da je meksički napadač možda bolestan i da je to razlog što je toliko ostario u samo dvije godine, ali je LA Galaxy to demantovao i poručio da Chicharito nema problema sa zdravljem.

Nakon niza špekulacija i teorija o tome šta se desilo Hernandezu on sam je odlučio da se oglasi. Za meksičke medije odlučio je da objasni šta se to tako drastično desilo da je toliko "propao".

On je objasnio da je to sve počelo nakon što ga je supruga ostavila, te je povela i dvoje djece sa sobom što je psihički očito uništilo iskusnog napadača.

"Nisam htio da to znaju, ali da, to su dva bića koja najviše volim u svom životu. Volio bih da su stvari drugačije jer je jako teško biti daleko od svoje djece. Nisam to pokazivao, ali ove dvije godine ljudi su stalno pričali kako sam loš otac iako o tome pojma nemaju. Javno ništa nisam objavljivao, a oni zaključuju da li sam dobar otac ili ne", rekao je Chicharito i zaplakao, a zatim je nastavio.

"Doživio sam mnogo boli i patnje. Nisam htio da oni znaju za to jer ih najviše volim na svijetu. Nisam bio partner kakav sam trebao biti niti sam bio otac kakav sam htio da budem. Nisam bio pravi prijatelj ni ljudsko biće kako sam trebao".

Chicharito i njegova partnerica Sarah Kohan s kojom ima dvoje djece raskinuli su prošle godine kada ga je ona optužila da ju je prevario.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi