Zvijezdu ismijavaju jer mu je u krevetu 'bakica' od 42 godine: "Svako zna za što mu ona služi"
NBA košarkaš iznenadio je mnoge odabirom djevojke, ali njega mišljenje drugih ne zanima (Foto: Instagram)

Na žestokom udaru

Zvijezdu ismijavaju jer mu je u krevetu 'bakica' od 42 godine: "Svako zna za što mu ona služi"

M. Šljivak

Sportske zvijezde često iznenade sve izborom životnih partnera. Posljednji u nizu je NBA košarkaš iz redova Boston Celticsa Jaylen Brown (26) koji je u vezi s 42-godišnjim modelom Bernice Burgos, zbog čega je posao predmet ismijavanja.

Jaylen Brown velika je NBA zvijezda. Takav može imati bilo koju djevojku, ali on se odlučio na vezu s mnogo starijom Bernice Burgos.

Ova 42-godišnjakinja zavela je 16 godina mlađeg Browna. Uočeni su zajedno na plaži i ostavili su mnoge u nevjerici.

Društvene mreže očekivano gore zbog ove veze. Niko ne može da vjeruje da je Brown odabrao baš Bernice za životnu saputnicu.

"Ako zaista neko vjeruje da jedan bogati 26-godišnjak planira išta ozbiljno sa ženom od 42 godine, koja ima i unuke, onda to nije realno. Svako zna da momak ispunjava samo fantazije", jedna je od poruka na društvenim mrežama.

Oglasi

"Postaraj se da joj pokupiš i kćerku", dodaje drugi komentator na Twitteru aludirajući na to da Bernice ima kćerku kojoj je 26 godina.

Mnogi zbog svega Bernice nazivaju čudnom bakicom. Ne znaju zašto Jaylenu treba veza s njima i uvjereni su ga je ona na neki čudan način zavela.

Bernice Burgos je itekako poznat model. Karijeru je počela u svojim 20-im godinama i često je bila na brojnim naslovnicama poznatih magazina.

Iza sebe ima veoma uspješnu karijeru, a na Instagramu je prati nešto više od sedam miliona ljudi.

Jaylen Brown je s druge strane velika NBA zvijezda. Igra zaista fenomenalno u dresu Boston Celticsa koji su jedni od favorita za naslov prvaka ove sezone.

On je u ovoj sezoni na prosjeku od preko 26 poena po utakmici i na parketu izgleda bolje nego ikad.

Povezano

Oglasi