Je li ovo način? Claudija Brava izbacili iz WhatsApp grupe

Razilaze se Čile i Bravo?

Je li ovo način? Claudija Brava izbacili iz WhatsApp grupe

E. Škorić

Čileanski golman Claudio Bravo očigledno više nije poželjan kod svojih saigrača.

Čileanci nisu uspjeli da se plasiraju na Svjetsko prvenstvo u Rusiji naredne godine, a njegova supruga javno je napala ljude koji vode reprezentaciju. 

Carla Pardo je optužila neke igrače da su se opijali i da je mamurluk jedan od krivaca za poraz od Brazila (3:0) u posljednjem kolu južnoameričkih kvalifikacija.

"Hvala državnoj reprezentaciji za sve divne trenutke. Hvala mom 'Kapetanu Americi' (Claudio Bravo) na svim momentima koje smo iskusili. Bilo je zaista prelijepo. Ali oni koji nose državni dres to moraju raditi profesionalno...Znam da je većina to i činila, dok su drugi 'partijali', pa čak i propuštali treninge jer su bili pijani...Ako vam kopačke pristaju, obucite ih i prestanite plakati, jer sada čitava država plače", napisala je Carla u postu koji je šokirao čileansku fudbalsku javnost.

Pojedni mediji danas su objavili kako je nakon svega golman Manchester Cityja izbačen iz Whatsapp grupe u kojoj su članovi reprezentacij i čileanski igrači. 

Nakon svega, pitanje je hoće li Bravo više ikako i biti na golu nacionalnog tima. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti