Jedinstven način protesta: Toalet papir na terenu Emiratesa

Zbog cijene ulaznica

Jedinstven način protesta: Toalet papir na terenu Emiratesa

Midhat Šljivak

Meč osmine finala Lige prvaka između Arsenala i Bayerna koji je odigran sinoć na Emiratesu počeo je na zanimljiv način.

Navijači minhenskog tima iskazali su na utakmici veliko nezadovljstvo cijenom karata za ovaj meč.

Oni su na jedinstven način pokazali šta misle o ulaznicama koje su koštale čak 75 funti.

Pred početak meča su teren Emiratesa zasuli toalet papirom i jasno su pokazali Arsenalu šta misle o njima.

Na kraju vjerovatno navijači iz Minhena i ne žale zbog visokih cijena. Bayern je demolirao Arsenal i u Londonu s 5:1, te je prošao među osam najboljih timova Evrope.

Bavarski navijači su dobili podršku i od ostalih timova iz Engleske koji se već dugo žale na preskupe ulaznice kada njihov tim igra protiv Arsenala u Londonu.

Ranije su nezadovoljstvo pokazivali i navijači Arsenala, a nakon partije iz ove sezone, neki će vjerovatno i odustati od sezonskih karata za narednu sezonu.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi