Jelena Đoković na Instagramu otkrila da ne koristi parfeme, pa objasnila zašto

Ponovo u centru pažnje

Jelena Đoković na Instagramu otkrila da ne koristi parfeme, pa objasnila zašto

E. Čaušević

Novak Đoković prethodne dvije sedmice nalazi se u centru pažnje javnost jer mu je zabranjen ulazak u Australiju.

Đoković je ostao bez nastupa na Australian Openu nakon što mu je oduzeta viza za ulazak u ovu zemlju, a iako je pokušao preko suda da se izbori za svoja prava na kraju je odlučeno da bude deportovan.

Srbijanski teniser nije dobio dozvolu za vizu jer se nije vakcinisao što je protiv zakona u Australiji.

Nakon svega u centru pažnje našla se i njegova supruga Jelena koja se nije previše oglašavala povodom svih dešavanja. Mnogi fanovi upravo krive Jelenu za neke nelogične poteze koje Đoković pravi prethodnih godina.

Jelena se našla još jednom u centru pažnje nakon što je putem Instagram storyja pitala svoje fanove šta misle o industriji parfema. Ona je poznata kao veliki borac za prava životinja i objasnila je da upravo radi toga ne koristi parfeme.

"Zračiš baš pozitivnom energijom, vidi se da si dijete u duši, spontano i uvijek željno znanja. Pojavilo mi se pitanje, šta je s industrijom parfema, jer i to svi volimo, još jedna tema za istraživanje?", pitala ju je jedna od pratiteljica, a ona joj je ubrzo odgovorila.

"Drago mi je da učimo zajedno! Ja odavno koristim esencijalna ulja, a ne parfeme, ali sjajno pitanje".

Jelena je objasnila da parfeme ne koristi jer se testiraju na životinjama, te koristi esencijalna ulja koji su zapravo prirodni parfemi.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi