Jelena Karleuša: Van Persie je glupi ku**in sin!

Napala ga nakon sukoba sa Tošićem

Jelena Karleuša: Van Persie je glupi ku**in sin!

Današnji meč Kupa Turske između Bešiktaša i Fenerbahčea obilježio je duel defanzivca Bešiktaša Duška Tošića i napadača Fenerbahčea Robina Van Persiea.

Nakon što je došlo do kontakta između njih dvojice, Van Persie je pao na pod glumeći da ga je Tošić udario daleko više nego što ustvari jeste. Sudac utakmice je odmah nakon toga pokazo direktan crveni karton Srbijancu u 43. minuti.

Supruga Duška Tošića Jelena Karleuša oglasila se na društvenim mrežama nakon utakmice te je poručila da je Robin Van Persie glupi ku*kin sin.

"R. van Perise je jedan glupi ku*kin sin. Nadam se da ćeš slomiti nogu, šu**ino!", napisala je Jelena na Twitteru.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi