Jeličić se baš "nameračio" na Kolindu, sada je objavio i fotografiju

"Zemljo, otvori se"

Jeličić se baš "nameračio" na Kolindu, sada je objavio i fotografiju

HRT-ov stručni komentator Joško Jeličić danas se baš 'nameračio' na predsjednicu Hrvatske Kolindu Grabar-Kitarović, koja je prilikom ceremonije dodjele pehara i medalja izljubila sve fudbalere na terenu, kako hrvatske tako i francuske.

Prema mišljenju mnogih, Kolinda je malo pretjerala sa tim a njene fotografije su apsolutni hit na društvenim mrežama, a čini se da je baš najraspoloženiji za komentarisanje predsjednicinog ponašanja upravo Jeličić.

Nekadašnji fudbaler je prvo u svom stilu izjavio: "Šteta što je pala kiša jer bi vjerovatno i sakupljači lopti dobili zagrljaj”, a nedugo zatim je na svom Instagramu i objavio fotografiju na kojoj ljubi predsjednicu na ekranu.

Slika je sama po sebi smiješna, ali šta reći za hashtagove: "I mene, i mene, i mene" i "Zemljo, otvori se".

#imeneimeneimene #zemljootvorise

A post shared by Josko Jelicic (@jelicicjosko) on

A čitaocima "na kafu" i jedna fotomontaža...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije