Komšija sa opasnim namjerama: Čuveni fudbaler 91-godišnaku presjekao telefonske žice

Komične optužbe

Komšija sa opasnim namjerama: Čuveni fudbaler 91-godišnaku presjekao telefonske žice

Admin Čaušević

Legendarni fudbaler je ušao u rat sa komšilukom i nema namjeru stati dok ne istjera svoju pravdu ili ga jednostavno sudski organi ne prisile da se zaustavi. Posljednji incident kojeg je napravio je zaista bizaran.

Arsenalova legenda Jens Lehmann suočava se s novim optužbama za uništavanje komšijine kuće samo nekoliko mjeseci nakon što je optužen da je motornom pilom napravio štetu na njegovoj garaži.

Protiv bivšeg golmana Topnika već se vodi istraga zbog napada motornom pilom i to sve zbog garaže koju je napravio njegov komšija te mu je bio zaklonjen pogled pogled na jezero Starnberg u Njemačkoj.

Ali sada policija istražuje može li 52-godišnji bivši golman njemačke reprezentacije biti odgovoran nakon što je njegovom komšiji presječen telefonski kabal.

Neimenovani 91-godišnji komšija rekao je njemačkim medijima: "Neko je presjekao telekom podatkovni kabel."

"Preko tog kabla sam bio spojen na internet kao i nadzorna kamera koja je snimila Lehmana tokom njegove 'operacije' u u julu."

Oglasi

Kabel je navodno samo privremeno položen iznad zemlje zbog građevinskih radova, a još se sa sigurnošću ne može reći ko je presjekao kabl, a navodno još nema svjedoka.

Glavna javna tužiteljica Andrea Grape iz Ureda javnog tužitelja u Minhenu poručila je sljedeće: '"Postoje istražnje radnje zbog nedavne štete na imovini.'

Lehmann je u julu s motornom pilom ušao na imanje svog susjeda u Berg am Starnberger prije nego što je otkinuo strujni kabel kamere postavljene na jednoj skeli.

Zatim je rečeno da je upotrijebio Stihl pilu da otpili krovnu gredu koja mu je navodno zaklanjala pogled na jezero Starnberg.

Ipak, Lehmann nije bio svjestan da je nadzorna kamera svejedno sve snimila jer je kamera radila na baterije, navode lokalni mediji.

Uslijedila je policijska operacija, a službenici su osigurali video i snimili fotografije kao dokaz. Od tada se protiv Lehmanna vodi istraga zbog oštećenja imovine.

Top Komentari

DadiG
Nevjerovatno o čemu vi pišete
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi