Jeste li zaboravili Daniela Osvalda? Konačno se oglasio

Nova rock zvijezda

Jeste li zaboravili Daniela Osvalda? Konačno se oglasio

E. Čaušević

Nekadašnji napadač Juventusa, Daniel Osvaldo, šokirao je fudbalski svijet kada je odlučio ove godine završiti svoju igračku karijeru.

Osvaldo je sa dosta uspjeha nastupao u Italiji u dresu Rome, Intera i Juventusa, a igrao je još i za engleski Southampton. Prije dvije godine odlučio se vratiti u Argentinu u redove Boce Juniors.

Ipak, ove godine Osvaldo je iznenadio sve kada je objavio kraj karijere iako je tek proslavio svoj 30. rođendan. Argentinski napadač s italijanskim pasošem izjavio je da želi biti rock zvijezda, te da mu je dosta fudbala.

Nakon što se penzionisao od igranja fudbala mnogi nisu znali šta se dešava s Osvaldom, ali se nakon nekoliko mjeseci šutnje on ponovo oglasio.

"Osjetio sam veliku slobodu kada sam završio karijeru. Zaista sam bio nesretan prethodnih godina i rekao sam da mi je dosta svega. Sada se osjećam odlično i posvetio sam se muzici jer volim to. Ovo je ostvarenje moga sna i uživam svaki dan. Volio sam igrati fudbala, ali kada nisam uspio u Boci Juniors klubu za koji živim onda sam rekao da je dosta. Sada pijem alkohol i pušim cigarete, jer mi se može", rekao je Osvaldo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi