NBA zvijezda koju je majka s 13 godina istjerala iz kuće danas je u vezi sa Selenom Gomez?

Viđeni u više navrata zajedno

NBA zvijezda koju je majka s 13 godina istjerala iz kuće danas je u vezi sa Selenom Gomez?

E. Škorić

U Sjedinjenim Američkim Državama već neko vrijeme se šire glasine o mogućoj vezi NBA zvijezde Jimmyja Butlera i pjevačice Selene Gomez.

Kako je objavio Miami Herald, svjedoci su zatekli Butlera i Selenu kako zajedno večeraju u prestižnom francuskom restoranu koji se nalazi u New Yorku.

"100 posto sam siguran da su bili zajedno. Očito ne mogu da potvrdim da li je to bio neki spoj, ali definitivno su sjedili tamo zajedno i razgovarali", kazao je jedan od svjedoka koji je listu odmah otkrio kako je uočio dvije zvijezde zajedno.

Navodno su košarkaš Miami Heata (31) i tri godine mlađa pjevačica viđeni u nekoliko navrata na raznim mjestima, mada oboje i dalje ne žele potvrditi da su u određenoj vezi i još uvijek nije jasno da li je to sve prijateljstvo ili ipak nešto više.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CFiJc2bBQJW/?utm_source=ig_embed[/instagram]

Selena je ranije bila u vezi sa Justinom Bieberom, ali je prekinula i kasnije objasnila kako mora da pronađe idealnu osobu koja će je razumjeti i koja će biti u potpunosti vezana za nju.

Što se Butlera tiče, on je bio u vezi sa Iggy Azaleom i ima iz prošlosti jednogodišnju kćer sa manekenkom Kaitlin Nowak.

Butlerov život je oduvijek pod lupom jer je imao teško djetinjstvo i sa samo 13 godina ga je majka izbacila iz kuće, živio je na ulici dok ga nije u svoj život primola majka od prijatelja.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CIOTOLnDa1O/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CGp_hsjAMUU/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CFhtu__j9zy/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CEJ2h11D-nR/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/B8MVvr9DFNL/[/instagram]

Top Komentari

gogs
Selena ocito voli dugu crnu mambu
6 0
Penderinos
Jimmy zakucava i na parketu a i izvan njega
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi