Zvijezdi besplatan seks do kraja života samo zato jer je došao u njihov klub: "Zaslužuje to od nas"
Jimmy Garoppolo novi je član Las Vegas Raidersa i naredne tri godine će provesti u redovima tima iz Grada grijeha (Foto: Instagram)

Nevjerovatno

Zvijezdi besplatan seks do kraja života samo zato jer je došao u njihov klub: "Zaslužuje to od nas"

M. Šljivak

Djevojke iz jednog bordela u Las Vegasu spremne su ponudi doživotnu zabavu u krevetu novom quarterbacku Las Vegas Raidersa Jimmyju Garoppolu. Caitlin Bell i Alice Little spremne su da se žrtvuju kako bi nova zvijezda tima bila zadovoljna u Gradu grijeha.

Jimmy Garoppolo potpisao je nedavno trogodišnji ugovor s Las Vegas Raidersima vrijedan 72 miliona dolara. Poznati quarterback je na sjajan način dočekan u Gradu grijeha, a neki su odlučili da odu još i korak dalje.

Tako mu je jedan noćni klub ponudio doživotni VIP status, a djevojke iz bordela Caitlin Bell i Alice Little spremne su ponuditi još više.

One su Garoppolu odlučile pokloniti seks do kraja život samo zato jer je potpisao za njihov voljeni klub.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cg7OxPwLumE/[/instagram]

"Gotovo sam se onesvijestila kada sam čuka da je Jimmy potpisao za Raiderse. Zaslužuje besplatan seks samo zato što je došao ovdje, ali dobit će ga besplatno do kraja života samo zato jer je tako zgodan", istakla je Bell.

Oglasi

Little s druge strane ističe da će se maksimalno potruditi da stimuliše zvijezdu Raidersa pred novu sezonu u kojoj se Super Bowl održava upravo u Las Vegasu.

"Jimmy je odveo 49erse u Super Bowl i to bi mogao napraviti i s Raidersima. Učinit ću sve da inspirišem Jimmyja da ide do kraja", rekla je Little.

Jimmy Garoppolo je u NFL stigao 2014. godine. Izabran je u drugoj rundi NFL drafta i prve četiri sezone je proveo kao rezerva čuvenom Tomu Bradyju u New England Patriotsima, gdje je uzeo dva prstena.

2017. godine odlazi u San Francisko 49erse. Preporodio je ovaj tim i odveo ih je do Super Bowla gdje je međutim ovaj tim poražen od Kansas City Chiefsa.

Povrede su ga međutim spriječile da napravi još više. Imao je česta odsustva s terena, no Raidersi su mu odlučili ponuditi poprilično dobru cifru koju je na kraju i prihvatio.

Oglasi

Najnovije vijesti