Prljave igre pred meč sezone: Objavili snimak pohotnog oca i djevojke glavne zvijezde
Scena je obilježila početak prošle godine

Sve im je bilo uzaludno

Prljave igre pred meč sezone: Objavili snimak pohotnog oca i djevojke glavne zvijezde

Midhat Šljivak

Pred velika finala sportisti i ekipe se služe raznim sredstvima kako bi utjecali na rivala, a često se u sve znaju uključiti i navijači. Tako je bilo pred finale NCAA sezone u američkom fudbalu između Michigan Wolverinesa i Washington Huskiesa.

Michigan Wolverinesi su perfektnu sezonu okončali titulom NCAA prvaka. Na NRG stadionu u Houstonu savladali su Washington Huskiese s 34:13.

Ovaj tim je kao quarterback predvodio JJ McCarthy. Upravo prema njemu su pred meč sezone bile upućene prljave igre koje su uključivale scenu iz prošle godine.

Ono što se vidjelo na tribinama obišlo je cijeli svijet. Dok je JJ McCartyh nosio svoj tim u meču s TCU univerzitetom, nastalo je veliko slavlje u loži, gdje mu je bila porodica i djevojka Katya Kuropas.

Slaveći touchdown kojeg je Michigan postigao Katya je skakala po tribini, a otac JJ McCarthyja je zaprepastio sve odlukom da buduću snahu potapše po zadnjici.

Oglasi

Nije to učinio jako već ju je samo dotakao. Kamere su sve snimile i ova priča je bila glavna tema među ljubiteljima NCAA fudbala tokom nekoliko sedmica u prošloj godini.

Svi su tada bili uvjereni da je otac velike zvijezde Wolverinesa ovo napravio s jasnom namjerom. Nije se nakon toga previše pričalo o svemu, sve do ovogodišnjeg finala kada su se snimka sjetili navijači univerziteta Washington.

"Bez obzira šta se desilo večeras ne smijemo zaboraviti da je otac JJ McCarthyja bio najnapaljeniji tip na tribinama. Još se sjećam tog prsta kojim je prešao preko", jedan je od komentara navijača Washingtona.

Novo objavljivanje snimaka nije previše utjecalo na igru quarterbacka Wolverinesa. On je svoj posao na terenu uradio gotovo savršeno.

Kompletirao je McCarthy 10 od 18 pasova u finalu, bacio je ukupno 140 jardi, a njegov tim je lagano došao do pobjede od 34:13 i titule prvaka NCAA.

Uzalud su bili svi pokušaji da se omete zvijezda Wolverinesa. Na poslu je bio sjajan, a sve druge priče je ostavio daleko iza sebe.

Oglasi