Manekenka zavela NBA zvijezdu uz tvrdnju kako nije znala da je košarkaš, on želi da mu rodi 11 djece

Joel Embiid u braku s Brazilkom

Manekenka zavela NBA zvijezdu uz tvrdnju kako nije znala da je košarkaš, on želi da mu rodi 11 djece

E. Škorić

Jedan od najboljih centara današnjice u NBA ligi je bez sumnje Joel Embiid.

Joel Embiid je kamerunsko-francuski košarkaš koji nastupa za Philadelphiju 76erse, koji su ga još 2014. godine izabrali na draftu.

Anne De Paula, koja je dugo hodala s Joelom Embiidom, sada je i njegova supruga, popularna je 27-godišnja brazilska manekenka, influencerica na društvenim mrežama i internetska zvijezda.

Također je pobijedila na natjecanju “Swimsuit Model Search” kojega je održao Sports Illustrated Magazine 2017. Joel i Anne imaju i jedno zajedničko dijete.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CHYfgofBtaM/?hl=en[/instagram]

U maju je Embiid za ESPN govorio o svojoj karijeri, ali bilo je i govora o njegovoj supruzi, s kojom se, kako kaže, savršeno slaže.

Oglasi

Godine 2018. upoznali su se na večeri u New Yorku gdje su oboje imali prijatelje. De Paula je za list rekla da nisu puno razgovarali te da nije ni znala da on igra košarku. No, rekla je da je ta noć bila početak njihovog "lijepog prijateljstva", a ne veze.

Tkao je izgledalo isprva, ali na kraju se ispostavilo da su u vezi, pa potom i u braku. 26-godišnja manekenka rekla je za ESPN da su se slagali jer su imali mnogo toga zajedničkog: oboje su voljeli nogomet, govorili su francuski i željeli su jednog dana zasnovati porodicu.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CCj1zYyh1-d/?hl=en[/instagram]

“Neko smo se vrijeme svakodnevno gledali i razgovarali na FaceTimeu. On je upravo osoba koja te želi pokrenuti. On tjera svoje prijatelje, porodicu, a sada i našeg sina Arthura da budu najbolja verzija sebe. To je osoba s kojom želite da provodite vrijeme", kazala je brazilska manekenka.

“Osjećamo se tako sretnima i blagoslovljenima što se naš mali dječak pridružio našoj obitelji. Prvi od najmanje 11? Pokušavam je nagovoriti, ali zasad ne uspijevam. Samo pokušavam sastaviti nogometni tim, ali stvarno sam uzbuđen zbog budućnosti i osjećam da moj život ima novu svrhu. Čestitam joj što je bila tako jaka i što mi je pružila najbolju stvar koja se može dogoditi u našim životima", napisao je Embiid u opisu fotografije kada je svijetu prije dvije godine predstavio svog sina Arthura.

Oglasi

[instagram]https://www.instagram.com/p/CFiewEmJLA9/?utm_source=ig_embed&ig_rid=2d973153-6cbe-49f3-adba-9e7ce643422e[/instagram]

27-godišnja manekenka rođena je 31. marta 1995. godine. Anne de Paula poznata je manekenka za kupaće kostime koja radi za Sports Illustrated. Sada radi s Wilhelmina Models, poznatom agencijom za modele. Njena je majka željela da bude model, iako je bila jako zainteresovana za nogomet.

Neki izvještaji govore da je neto vrijednost Anne de Paule nevjerojatnih 14 miliona dolara, a suvišno je govoriti koliko novca ima Embiid, koji ima moćan ugovor s Philom i od košarke je za sada već zaradio desetke miliona eura.

[instagram]https://www.instagram.com/p/B8KsbrrBiKX/?hl=en[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/B35Sm9SBbZ_/?hl=en[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/B3QRPlPhFLk/?hl=en[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/BzydgfsBosT/?hl=en[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/BxYEjgdBAf3/?hl=en[/instagram]

Oglasi