Filmske scene u domu zvijezde Premier lige: Stiže kući, policija sve okupirala, helikopter nadlijeće
Joelinton je doživio jako neugodno iskustvo.

Joelinton u centru pažnje

Filmske scene u domu zvijezde Premier lige: Stiže kući, policija sve okupirala, helikopter nadlijeće

Eldar Ganibegović

Prava drama odvijala se u Engleskoj. U centru pažnje bila je brazilska i zvijezda Premier lige, Joelinton.

Povrijeđeni Joelinton trenutno ne može da pomogne na terenu Newcastleu. Međutim, bio je na tribinama juče i zažalio je.

Njegov tim dočekao je Manchester City. On je bio na St. James' Parku da podrži svoj tim, a za to vrijeme se u njegovom domu odvijala prava drama.

U svom Mercedesu G-Wagon se vraćao kući oko 23:45 sati, a oko njegove vile bilo je mnogo policajaca. Naoružana policija ogradila je dosta ulica okolo, dok je policijski helikopter nadlijetao iznad.

Razlog tome bila je pljačka Joelintonove vile. Naime, tri provalnika su iskoristila vrijeme dok on nije bio kod kuće i pokušali su da ga opljačkaju.

Niko nije uhapšen, s obzirom na to da su provalnici pobjegli prije no što je policija stigla. Smatra se da niko nije bio u kući u trenutku pljačke.

Oglasi

Trenutno nema informacija o šteti koja je pričinjena. Ne zna se ni koliko su i čega lopovi ukrali iz doma 27-godišnjaka.

Joelinton prijavio pljačku

"Srećom, vlasnik kuće nije bio kod kuće, ali je primio sigurnosno upozorenje na svoj telefon i odmah prijavio zabrinutost policiji.

Policija je bila raspoređena na mjesto događaja, no oni za koje se sumnja da su sudjelovali pobjegli su s mjesta događaja", rekao je glasnogovornik policije u Northumberland četvrti.

Ovo je samo jedna u nizu pljački u posljednje vrijeme. Podsjetimo, nedavno je žrtva bio i igrač Manchester Cityja, Jack Grealish. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije