Johnsona "ocrnila" i bujna manekenka Chloe

"Napaljeni lažljivac..."

Johnsona "ocrnila" i bujna manekenka Chloe

O. Lekić

Bivši engleski reprezentativac Adam Johnson broji svoje posljednje dane na slobodi. 

Sada već bivšem nogometašu Sunderlanda svijet se srušio. Ostao je bez kluba, ugovora vrijednog 4,5 miliona eura godišnje, kuće, a napušten je i od strane nevjenčane supruge Stacey Flounders. 

Sudac Jonathan Rose poslije osuđujuće presude mu je savjetovao da se oprosti sa svojom kćerkom jer će duži niz godina provesti iza rešetaka, a posljednji udarac Johnsonu zadala je njegova bivša ljubavnica Chloe Saxon.

Ova bujna manekenka je Johnsona opisala kao "napaljenog lažljivca" i otkrila je kako ju je pokušao odvesti u krevet tvrdeći da nema ni ženu ni dijete.

"Pravio se da mu porodica ne postoji, to je bolesno", ispričala je Chloe.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi