Još jedna životna tragedija Rija Ferdinanda

Ostao bez majke

Još jedna životna tragedija Rija Ferdinanda

Edmir Škorić

Bivši nogometaš engleske reprezentacije i Manchester Uniteda Rio Ferdinand (38) doživio je još jednu životnu tragediju.

Ferdinandu je prije dvije godine preminula supruga Rebecca Ellison koja je bolovala od raka dojke, a sada je zbog raka ostao i bez majke. On i brat Anton izgubili su ženu koja ih je bodrila čitav život. Janice St Fort umrl je u 58. godini života.

"Naša srca su slomljena jer je naša nevjerovatna mama Janice preminula nakon što je izgubila bitku s rakom. Ona je bila naša inspiracija i najbolja osoba koju smo poznavali. Bila je jako povećena i nevjerovatna i čitava naša porodica sada je pod šokom. Ta žena bila je centar našeg svijeta", saopštili su braća Ferdinand.

Rio je tako doživio još jednu životnu tragediju, ali poznavajući ga, ovakve stvari će ga samo ojačati, svjestan da život ide dalje. Sa ili bez onih koje volimo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi