Jović 'uhvaćen' sa bivšom od saigrača: "Ma, baš me briga..."

Ljubavni trougao Orlova

Jović 'uhvaćen' sa bivšom od saigrača: "Ma, baš me briga..."

Luki Joviću u posljednje vrijeme ne ide najbolje u Realu, no kada je u pitanju ljubavni život, tu je itekako uspješan.

Bijeljinac vrijedan 60 miliona eura nikako ne uspjeva da u Realu prikaže formu koja ga je krasila u Eintrachtu, zbog čega je izložen i velikim kritikama, no za tim on, čini se, ne mari baš previše.

Srbijanski tabloidi danas su puni napisa o Jovićevom ljubavnom životu i aferi sa manekenkom Sofijom Milošević s kojom se godinama zabavljao i njegov saigrač iz reprezentacije Adem Ljajić.

U početku se mislilo kako je u pitanju obični trač, no paparaci su bili vrlo aktivni i došli do dokaza, odnosno fotografije kako se Luka i Sofija u Španiji drže za ruku.

"Njih dvoje su se upoznali preko zajedničkog prijatelja, simpatije su od starta bile obostrane. Prvobitno su se neko vrijeme dopisivali, da bi se potom nekoliko puta vidjeli i odlučili da otpočnu romansu", navode tabloidi iz susjedstva.

Prije manje od godinu dana Jović se ostvario kao otac, dobio je dijete sa svojom dugogodišnjom djevojkom Anđelom, ali toj romansi, očito je, u međuvremenu došao kraj.

U Srbiji očekuju da bi moglo biti neugodnosti kada se Jović i Ljajić susretnu na okupljanju Orlova. Igraču Bešiktaša su prijatelji navodno već poslali fotografiju zaljubljenog para uz poruku - 'Djevojka ti je u Madridu, prešla je na špansku ligu'. On je navodno na to ima kratak odgovor, da ga je baš briga.

Ovaj ljubavni 'trougao' veoma je zaintrigirao sve u Srbiji.

Top Komentari

Adnanos
Hejde sada su braca on i Ljajic. Kako ono kaze Izet ako dva momcica izadju iz iste P.. znaci braca su, a to isto valjda vazi ako udju u istu P - LOGICNO
2 1
VelaHavle
Joj ona visa od njega hahahah
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi