Jović zbog Sofije prekršio zakon: "Dobit ćemo bebu"
Foto: Instagram

Postaje otac po drugi put

Jović zbog Sofije prekršio zakon: "Dobit ćemo bebu"

Luka Jović postat će otac po drugi put.

Vijest je to koju je njegova ljubljena manekenka Sofija Milošević objavila danas na svom Instagram profilu, otkrivši, između ostalog, da je napadač Real Madrida zbog toga i napustio karantin.

Srbijanski reprezentativac je jučer stavljen na stub srama jer je napustio obavezni 14-dnevni karantin koji je zakonom propisan u Srbiji, a iako se zbog toga izvinio pravdajući se da mu niko nije objasnio pravila, sada se ispostavilo da je to svjesno učinio.

Očito Jović nije mogao propustiti to da prisustvuje 28. rođendanu svoje djevojke i bude uz nju u ovim radosnim trenucima kada je saznao da će dobiti dijete.

"Željeli bismo podijeliti sretne vijesti s vama, dobit ćemo bebu. Zahvalna sam što Luka može biti sa mnom u ovom periodu. Nisam mogla zamisliti da sam bez njega tokom ovog teškog vremena za čitav svijet", napisala je manekenka uz objavu na Instagramu.

Bijeljincu će ovo biti drugo dijete. S prethodnom djevojkom Anđelom Matijašević ima jednogodišnjeg sina Davida.

Top Komentari

Ivica_Osim8
nikad mi nece biti jasno sta vide u ovim stapovima, haj mršava al brate ovo je previše teža moja kita od nje
5 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi