Obline atraktivne plavuše privukle veliku zvijezdu i on jednostavno nije mogao izdržati
Juan Quintero iznenadio je sve povratkom u domovinu i imao je zanimljiv 'debi' na domaćem terenu (Foto: Atletico Junior)

Zanimljiva scena

Obline atraktivne plavuše privukle veliku zvijezdu i on jednostavno nije mogao izdržati

Midhat Šljivak

Poznati kolumbijski fudbaler Juan Quintero (29) predstavljen je kao novi igrač ekipe Atletico Junior, a na predstavljanu se desila zanimljiva scena jer Juan nije mogao skinuti pogled sa žene koja je pred punim stadionom vodila program.

Juan Quintero napravio je zanimljiv potez povratkom u rodnu Kolumbiju s 29 godina. Sjajni veznjak potpisao je za Atletico Junior i upriličen mu je spektakularan doček pred 40.000 ljudi.

Međutim, njegovo predstavljanje je u jednom trenutku je palo u drugi plan. Razlog je ljepotica koja je vodila program i koja je pomutila pamet i samom Quinteru.

Izvjesna Sandra Escudero pojavila se u uskoj crvenoj haljini koja je doslovno pucala pokušavajući zadržati njene obline i izazvala je brojne uzdahe.

Ni Quintero nije ostao imun. Pogled je sam išao ka njoj i u jednom trenutku je sjajni fudbaler i uhvaćen kako gleda u voditeljicu. Jednostavno više nije mogao izdržati.

Oglasi

Sandra Escudero je 35-godišnja voditeljica i novinarka. Ovim poslom se bavi 20 godina i nažalost po mnoge, pa i po Juana, sretno je udata i ima dvoje djece.

Tvrdi da je izuzetno pobožna žena i da vjeruje u Boga. Moral joj je ispred svega i na taj način je jasno poručila da niko ništa ne pokušava.

Juan Quintero je već šest godina u braku s Johanom Osorio. Njegova supruga nije bila na predstavljanju, ali ona se ni prethodnih godina nije željela previše promovisati.

Kolumbijski reprezentativac nekada je važio za najveću fudbalsku nadu u ovoj zemlji i imao je neke veoma zanimljive transfere u proteklih 10-ak godina.

Karijeru je ovaj 29-godišnjak počeo u Envigadu, igrao je potom za Atletico Nacional, da bi s 19 godina otišao u Evropu u potpisao je za Pescaru.

Od 2013. godine bio je pod ugovorom s Portom. Nije se najbolje snašao u Portugalu, pa je uglavnom išao na posudbe i igrao je za Rennes, Independiente Medellin i River Plate.

Godinu dana proveo je i u kineskom Shenzhenu, potom se vratio u River s kojim nije mogao naći zajednički jezik o nastavku saradnje i odlučio se na potpis za Junior.

Oglasi