Fotografija legende s 19 godina mlađom izazvala haos: "Nisam sponzoruša, imam auto i kuću"

Veron u zagrljaju atraktivne Velentine

Fotografija legende s 19 godina mlađom izazvala haos: "Nisam sponzoruša, imam auto i kuću"

M. Šljivak

Legendarni argentinski fudbaler Juan Sebastian Veron (47) razveo se prošle godine od supruge Marije Florencije Vinaccia i to nakon decenije i po.

Veron i Maria odlučili su da je najbolje da završe bračnu avanturu, a čuveni fudbaler nije dugo bio sam jer je ubrzo u njegovom zagrljaju završila 19 godina mlađa djevojka.

Advokatica Valentina Martin izazvala je veliku pažnju nakon što je objavila fotografiju s Veronom. Dobila je brojne negativne komentare nakon kojih je odlučila reagovati.

Jasno je istakla kako ona s Juanom nije zbog novca i da je odavno samostalna žena.

"Ovaj tekst je za one koji me znaju, ali i za one koji me ne poznaju. Nisam sponzoruša, ne želim ničiji novac. Advokatica sam i radim već dugo. Imam svoj automobil i kuću jer sam hvala Bogu naučena da se sve zaradi napornim radom", rekla je Valentina i dodala je:

"Ludo sam zaljubljena u Seba. Zato, oni koji ga kritikuju ne znaju kakva je osoba. Mene slava ne zanima. Htjela sam da postavim fotografiju kao što to činim i s ostalim ljudima koji su do mog života. Zbog svega prihvatam u prijatelje samo osobe koji su dio naše ljubavi i oni koji su pozitivni", istakla je ova 28-godišnjakinja.

Veron očigledno uživa u zasluženoj penziji. Ima ulogu potpredsjednika Estudiantesa gdje je završio veliku karijeru u kojoj je još nastupao za Bocu, Sampdoriju, Parmu, Lazio, Manchester United, Chelsea i Inter.

Oglasi