Juninhov "srednjak" za navijače Flamenga

Osveta brazilske legende

Juninhov "srednjak" za navijače Flamenga

Legendarni Juninho Pernambucano nije se uspio proslaviti na utakmici Vasco da Gama – Flamengo, ali je nekadašnji saigrač našeg Miralema Pjanića iz perioda kada je igrao u Lyonu na drugi način obilježio utakmicu.

Nakon kratkog boravka u New York Red Bullsima Juninho se vratio u Brazil gdje igra za Vasco Da Gamu u svom trećem mandatu.

U gradskom derbiju protiv Flamenga na uvrede protivničkih navijača odgovorio je „srednjakom“. I to skrivenim iza leđa kako sudija ne bi vidio.

Utakmica je završila 1:1, a Juninho je zamijenjen na poluvremenu. Umjesto čovjeka koji je najpoznatiji po svojim sjajnim slobodnjacima i razornom udarcu u igru je ušao Willie koji je i postavio konačni rezultat

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.