Jusuf Nurkić jutros objavio novu fotografiju na Instagramu, svi znaju kome je upućena

Porodični problemi bh. košarkaša

Jusuf Nurkić jutros objavio novu fotografiju na Instagramu, svi znaju kome je upućena

Endin Čaušević

Najbolji bh. košarkaš Jusuf Nurkić nalazi se u centru pažnje javnosti zbog prepirke sa svojim ocem Harizom koja je počela jučer putem medija. Hariz se javno požalio da od sina nije dobio poziv za vjenčanje, a Jusuf je odlučio žestoko da mu odgovori. 

Nurkić se proteklog vikenda vjenčao sa svojom dugogodišnjom djevojkom Eminom, a ceremonija je održana u Dubrovniku.

Na vjenčanju je bio veliki broj zvanica i poznatih ličnosti, no tu nije bilo Nurkićevog oca. Hariz se javno požalio da sa sinom već pet godina nije u kontaktu iz njemu nepoznatih razloga, te da nije u redu to što nije dobio poziv na vjenčanje.

Međutim, javni istup Hariza dodatno je izazvao bijes kod Jusufa Nurkića koji je odlučio da se oglasi, a njegova poruka mnoge je ostavila bez teksta.

"Majka,buraz djed! O biološkom ocu nasilniku, zlostavljaču moje majke kojoj od udaranja bubreg otkazuje. Ljudski izrod koji je zlostavljao mene i majku cijeli život je iz vrlo ozbiljnih i realnih stvari odstranjen iz naših života. O ljudskom ološu kad dodje vrijeme", objavio je Nurkić jučer uz fotografiju s vjenčanja.

Oglasi

Nakon toga Nurkić je objavio još jednu fotografiju s jasnom porukom: "Svi moji", aludirajući da su poziv na vjenčanje očito dobili svi oni koje on smatra svojom najbližom porodicom.

Jasno je da je Nurkića pogodilo što je njegov otac odlučio javno da priča takve privatne stvari i očito je da naš reprezentativac jednostavno ne može ostati imun na takve stvari.

Nurkić se i jutros oglasio na Instagramu gdje je objavio fotografiju sa svojom majkom, a jasno je da je i to još jedna jasna poruka za oca Hariza s kojim očito više ne želi da ima bilo kakav odnos i kontakt.

Opis nije dostupan.

Bh. košarkaš je nakon dosta emotivne objave dobio veliku podršku na društvenim mrežama dok se njegov otac Hariz još uvijek nije oglašavao.

Top Komentari

CASIO
Ovaj Juka mi je poceo na qrac ici vise, svako malo nesto negativno. Ugledaj se na Jokica, momak jednostavan, a najbolji kosarkas na svijetu
6 1
Muskarac1
Dosadili ste i Bogu i narodu sa ovim.Koliko vas Jusuf placa za ove clanke?Boze sacuvaj ,dok vi babini sinovi niste dosli u tu redakciju,ovaj site je bio sportski site,a sada pijacarski site.Boze sacuvaj,na sta ste spali.Ne rece nam niko od Vas je li danas Dileta,Vanda prdnula,je li koja od njih proljev dobila.Hajde,saznajte,pa nam javite,necemo moci spavati,ako i to ne objavite o nekim novim clancima o porodici Nurkic,Vandi i Dileti
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi