Kad Argentinke na plaži zasjene Brazilke...nema dalje

Najseksi guze odbojke na plaži

Kad Argentinke na plaži zasjene Brazilke...nema dalje

Ljeto je sve bliže, odbojkaška sezone u većini liga je ili gotova ili je u samom finišu. Ipak, prava stvar za one koji vole odbojku, sunce, pijesak, more i lijepe i zgodne djevojke tek slijedi…

Odavno je poznato da su odbojkašice jedne od najatraktivnijih spiritistkinja, a pogotovo kada se radi o odbojkašicama koje igraju beach volley. Naravno kada se sabere sama atraktivnost ovoga sporta, ali i igračica, jasno je zašto ima mnogo publike na tribinama.

Obično se Brazilkama pripisuje da su najatraktivnije, ali nakon što pogledate ovaj video neće ostati ravnodušni ni prema sjajnim Argentinkama!



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti