Kad dama podivlja: Knežević glavom udarila Anitu Gorbicz

Ovo još nije viđeno

Kad dama podivlja: Knežević glavom udarila Anitu Gorbicz

O. Lekić

Duel između Budućnosti i Gyora u okviru Lige prvaka za rukometašice opravdao je očekivanja, no isti se neće pamtiti po dobroj igri obje ekipe, odnosno o istom će se još dugo pričati zbopg sramnog poteza rukometašice Budućnosti, Milene Knežević.

Susret Budućnosti i Gyora završio je bez pobjednika, a pred sami kraj desilo se nešto što svakako ne želimo viđati na sortskim terenima.

Naime, pomenuta Milena Knežević je ničim izazvana glavom udarila Anitu Gorbicz. Sudije to nisu primjetile, pa crnogorska rukometašica nije kažnjena, ali kada iz EHF-a pogledaju snimak sigurno će i uslijediti kazna.

Sraman potez crnogorske rukometašice, koja ztaslužuje žestoku kaznu, kako od EHF-a, tako i od svog kluba.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti