Kad ide, ide: Reprezentativac BiH uspješan i van terena

Ulovio ljubav svog života

Kad ide, ide: Reprezentativac BiH uspješan i van terena

O. Lekić

Elvis Sarić definitivno živi san mnogih nogometaša. Osim što se istaknuo u dresu reprezentacije na prethodne dvije utakmice protiv Sjeverne Irske i Austrije, ovom bivšem nogometašu Sarajeva jednako dobro ide i u Južnoj Koreji, gdje igra za Suwon Samsung.

Velike zasluge za to ima i njegova ljepša polovina Ivona Šimić. Svaki gol koji postigne 28-godišnji Sarić posveti upravo ovoj plavokosoj ljepotici, koja mu pruža nesebičnu podršku i bodri ga s tribina na skoro svakoj utakmici.

O Ivani se baš i ne zna mnogo. Inače je iz Slavonskog Broda, po struci je profesorica, a da je ludo zaljubljena u našeg nogometaša svjedoče i brojne zajedničke fotografije koje nerijetko objavljuje na svom Instagram profilu.

Osim što je uspješan na terenu, Sariću, očito, cvjetaju ruže i na ljubavnom planu.

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Ovo je vijest za ženski časopis Gloria ili Azra, nikako za sportski portal.
56 0
Chupy
Al et kad ste objavili, nekakva mi je sva izvitoperena, totalno ispala iz vinkla!
13 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti