"Kad sam bio mlađi život je bio za mene pun izazova, imao sam orgije sa mnogo žena"
Legendarni argentinski napadač priznao je da mu se život promijenio onog trenutka kada je upoznao svoju suprugu

Hernan Crespo iskreno priznao

"Kad sam bio mlađi život je bio za mene pun izazova, imao sam orgije sa mnogo žena"

Endin Čaušević

Legendarni argentinski napadač Hernan Crespo svijetu se predstavio sjajnim igrama u dresu Parme, a zatim je još igrao za Lazio, Inter, Chelsea, Milan i Genovu. Karijeru je odlučio završiti u Parmi gdje je i stekao svoju slavu sjajnim igrama.

Crespo se već pet godina ne bavi aktivnim igranjem fudbala, a prije dvije godine bio je trener Modene gdje se zadržao samo devet utakmica. Trenutno je na mjestu potpredsjednika Parme koju vode kineski bogataši. Argentinski napadač je odlučio otvoriti dušu u izjavi za tamošnje medije i šokirao je mnoge stvarima koje je radio dok je još bio na vrhuncu svoje karijere.

"Kada si mlad i poznat onda jednostavno radiš sve. Probao sam skoro sve u životu jer nisam želio nešto da propustim, pa da se onda kajem. Imao sam dosta orgija dok sam bio mlad, tu sam bio ja i možda još pet žena. Tako je to trajalo nekoliko godina, tačnije do trenutka kada sam upoznau svoju suprugu Alessiju Rossi", rekao je Crespo, te nastavio:

"Debitovao sam u fudbalu sa 18 godina i život je bio jako izazovan za mene. Svoju suprugu Alessiju upoznao sam devet godina kasnije i ona je bila prva djevojka koju sam doveo kući. Uvijek sam bio samac, ali kada se ona pojavila to se promijenilo. Vjenčali smo se 2002. godine i imamo dvije prelijepe kćerke Nicole i Sofiju".

Top Komentari

bananko
Odjebi to i vrati se starim navikama hhh
3 1
Heller
Kurci se
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti