Kad starleta razočara: Jovetić galantno odbijen

Nema sreće ni van terena

Kad starleta razočara: Jovetić galantno odbijen

O. Lekić

Stevan Jovetić u Interu nije uspio vratiti staru formu. Crnogorski reprezentativac u strijelce nikako ne uspijeva da se upiše, a čini se da ništa uspješniji nije ni van terena. 

Mediji u Italiji sve češće pišu o tome da je Jovetić "odlijepio" za atraktivnom starletom Claudijom Galanti i preko svojih poznanika i društvenih mreža je pokušao da stupi u kontakt s njom, međutim na kraju nije dobio ono što je želio. 

Claudia ne želi ništa sa Jovetićem i potpuno ga ignoriše, a u prilog tome ide i činjenica da je odbila njegov zahtjev da je prati na socijalnim mrežama.

Italijanska starleta iz braka sa biznismenom Arnaudom Mimranom ima i dvoje djece, a otkako je slobodna, svakodnevno dobija ponude i to od fudbalera.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi