Kada droga i alkohol odrade svoje: Mladić šokirao Englesku

Velika nužda na stadionu

Kada droga i alkohol odrade svoje: Mladić šokirao Englesku

Edmir Škorić

Na utakmici Sunderlanda i Readinga viđena je nesvakidašnja situacija zbog koje se svi zgrožavaju.

Navijač Sunderlanda nije mogao da se strpi, a po svemu sudeći određeni opijati su mu "pomogli" da bude hrabriji i da veliku nuždu obavi na tribinama stadiona.

Redari su reagovali i izbacili ga sa stadiona, a ostatak publike bio je u nevjerici i šoku posmatrajući ga.

"100% se dogodilo. Klinac je bio dva reda iza mene. Bio je nesvjestan, možda je unio još nešto pored pića, tako je djelovalo iz očiju. Loše se ponašao i ranije kada je spavao na tribini. Danas je samo spustio pantalone do članaka, čučnuo i izbacio to iz sebe. Svi su se oko njega razdvojili, kasnije su došli redari i odveli ga", napisao je Sunderlandov navijač na Twitteru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi