Kada ide, onda baš ide: Dončić se pohvalio novim poklonom

Dobio novi automobil

Kada ide, onda baš ide: Dončić se pohvalio novim poklonom

Edmir Škorić

Mladi slovenački košarkaš Luka Dončić (18) dobio je novi poklon.

Dončiću u posljednje vrijeme sve ide. Nakon što je osvojio Evropsko prvenstvo sa Slovenijom, vratio se u Madrid i neizostavan je u sastavu Kraljeva.

Pruža sjajne partije i uveliko se o njemu piše u medijima. Smatra se da će ubjedjivo biti prvi na NBA Draftu, a u međuvremenu Luka se može pohvaliti da mu ide i u privatnom životu.

Ovaj put se za osmijeh na njegovom licu pobrinuo Audi, koji mu je darovao A7 model crvene boje. 

Luka se na Instagramu pohvalio novim automobilom, a ispod su brojni komentari,  čak i navijača iz New Yorka, koji mu pišu da se u istom doveze ispred Madison Square Gardena i zaigra za Knickse.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi